Meer resultaten voor foodtruck trouwfeest

foodtruck trouwfeest
Smokers Food Truck low slow BBQ, quality handcrafted food.
Onder de vorm van Fingerfood, Streetfood of originele BBQ gerechtenI Op het menu vind je de nodige informatie over onze verschillende gerechten. Kies voor een origineel concept voor uw trouwfeest, jubilee, communie, lentefeest, en andere gelegenheden en verras uw gasten met gerechten uit onze truck. U en uw gasten zullen niet alleen genieten van Streetfood en Fingerfood, maar ook van de meer culinaire gerechten. Dit maakt dat we het gewenste menu kunnen uitwerken volgens uw wensen. Met onze originele truck brengen we je een mooie verscheidenheid aan smakelijke gerechten. Met een keuken van maar liefst 5 meter op 2,3, meter kunnen we gerust alle grote evenementen aan. Staat jouw feest niet onder boven vernoemde categorieën, Call us, mail us, you name it, we smoke it! Smokers Streetfood Concept Menu. Onze drijfveren zijn VUUR, SMAAK, PASSIE, ROOK AMBACHT! Met de Smokers Foodtruck brengen we lekkere Low Slow BBQ gerechten uit onze Smoker en meer lekkers.
allpartyevents.be
Pizza op uw huwelijk of trouw: heerlijke verse pizza's' uit de houtoven.
Dit is dan ook een fantastisch idee voor het eten op uw huwelijk of trouwfeest. Een foodtruck met pizzasvan ardorestaat voorkwaliteit, sfeer en gezelligheid! Een foodtruck met pizzasvan ardorestaat voorkwaliteit, sfeer en gezelligheid! Zowel de klassieke soorten margherita salami, hawai, vegetarisch als de eerder speciale soorten pizzas komen aanbod rucola - carpaccio, rivierkreeftjes, zalm.
zetelbed 1 persoon
Foodtruck catering op je huwelijk of trouwfeest?
Feesten Huwelijk Een foodtruck op je huwelijk of trouwfeest? Eten is een belangrijk onderdeel van je huwelijk of trouwfeest, liefde gaat tenslotte door de maag. Bij het kiezen van de catering voor jullie bruiloft, moet je natuurlijk rekening houden met wat jij en je partner lekker vinden!
vorstvrij elektrische verwarming
Duurzame Foodtruck met Mexicaanse wereldkeuken en meer - ook vegan en glutenvrij.
Bedrijfsfeesten en trouwfeesten tot 400 personen. De Ecotariër Foodtruck verzorgt jouw bedrijfs- of trouwfeest tot in de puntjes! De meeste van onze gerechten kunnen razendsnel geserveerd worden: ideaal dus voor grote groepen. Wij kunnen naast onze foodtruck ook een extra Foodstand voorzien of een buffet verzorgen.
blitzzco.be
mobiele frituur aan huis. Visit our Facebook. linkedin. facebook. pinterest. youtube. rss. twitter. instagram. facebook-blank. rss-blank. linkedin-blank. pinterest. youtube. twitter. instagram.
Onze prijzen zijn beste op de mark betreft prijs kwaliteit! Wij verzorgen uw buurtfeest, ook catering van grotere events doen wij vanuit onze foodtrucks. Mobiele frituur op uw feest. Mobiele frituur aan huis Maxi Formule. MTM event uw partner voor een geslaagd feest. We hebben de Maxi Formule voor U. In onze Maxi Formule verkrijg je onze lekkere verse frietjes en snacks. In deze formule krijg je ook nog eens onze overheerlijke hamburgers. Van Bicky Burger tot een heerlijke Amerikaan Burger. Deze formule kan je ook boeken in Maxi 1per gast of volonté. Mobiele frituur Maxi. Mobiele frituur aan huis Mini Formule. MTM event uw partner voor een geslaagd feest. We hebben de Mini Formule voor U. In onze Mini Formule verkrijg je onze lekkere verse frietjes en snacks. Deze formule kan je boeken in Mini 1per gast of volonté. Mobiele frituur Mini. frituur aan huis. Gezellig feest zonder zorgen en genieten van je frietkot aan huis service. frietkot op uw feest. Op ieder feest en gelegenheid is onze mobiele frituur inzetbaar. Trouwfeest met foodtruck.
foodtruck trouwfeest
Foodtruck huren bij jou op locatie? Feestsnacks.be.
Feestsnacks vindt het belangrijk om hier een duidelijk antwoord op te geven. Onze foodtrucks huur je al vanaf € 250,-. Feestsnacks werkt met verschillende formules, waarbij je kunt kiezen voor friet, friet met een snack, onbeperkt friet en snacks en broodjes. Ook het aantal mensen dat komt eten speelt een rol bij het bepalen van de kosten van de foodtruck. Bekijk onze formules en bereken direct wat jij kwijt bent aan het huren van de foodtruck. Voordelen Feestsnacks foodtruck huren. Wanneer je een foodtruck huurt bij Feestsnacks, profiteer je van verschillende voordelen. Ruim en kwalitatief assortiment verse Belgische friet, snacks en sauzen. Wij nemen alle zorg uit handen: van het opbouwen van de foodtruck tot en met het meenemen van het afval. Aantrekkelijke prijs en keuze uit verschillende formules. Wij komen op een locatie van jouw keuze: thuis, bij bedrijven, bij feestzalen of evenementen. Geschikt voor zowel kleinere als grotere groepen. Is jouw interesse gewekt? Een foodtruck huren is interessant wanneer je een evenement organiseert, maar bijvoorbeeld ook een uitkomst op een verjaardag, communie- of lentefeest, tijdens een borrel of bedrijfsfeest.
twilight-entertainment.nl
Huwelijksfeest met pizza foodtruck? De Pizzaman.
Inspiratie Huwelijk MAAK VAN JE HUWELIJK OF TROUW EEN PIZZAFEEST! Verwen je familie en vrienden met heerlijk authentieke pizzas uit de houtoven op je trouwfeest. Een origineel feestje voor een unieke gelegenheid! Een foodtruck met pizzas van de pizzaman staat voor kwaliteit, sfeer en gezelligheid!
Foodtrucks Trouwen.nl.
Festival bruiloft met foodtrucks. Food truck festivals komen als paddestoelen uit de grond wanneer de zomertijd weer aanbreekt. Hetzelfde geldt voor bruiloften, de zomer is nu eenmaal een seizoen om te vieren. Met een food truck op jouw bruiloft creëer je een zomers festivalgevoel op je eigen feestje.
Foodtruck trouwfeest Wij maken je bruiloft onvergetelijk! The Real Gentlemen co. Bedrijfsfeest Organiseren Winterbarbecue Foodtruck Barbecue Bruiloft Catering.
Van alleen het eten, tot de totale organisatie van een trouwfeest. Want, daar ben je vast al achter, het organiseren van een huwelijk is leuk maar intensief. Als je een foodtruck voor je trouwfeest wilt dan ben je bij ons aan het goede adres.
Mobiele champagne bar voor een sprankelend trouwfeest, receptie, personeelsfeest!
Kelly Lorenzo Cava Foodtruck. Het Volkswagen champagne busje kan je boeken voor o.a.: Event, receptie, trouwfeest, personeelsfeest, huwelijksdiner, huwelijksceremonie, bedrijfsfeest, klantenevent, receptie, retro event, vintage event, privéfeest, verjaardagsfeest, huiskamerconcert, aperitiefconcert, opendeurdag, tuinconcert, babyborrel. Het Volkswagen champagne busje kan volgens 3 formules gehuurd worden.:

Contacteer ons

aannemer afbraakwerken
afbraakwerken deinze
afbraakwerken dendermonde
afbraakwerken genk
afbraakwerken gent
afbraakwerken geraardsbergen
afbraakwerken godts
afbraakwerken grondwerken
afbraakwerken hasselt
afbraakwerken huis