Meer resultaten voor eetkraam te huur

eetkraam te huur
Noorderpark Parkmarkt - kraam te huur! - Noorderpark.
Parkmarkt - kraam te huur! Voor de komende Parkmarkt in het Noorderpark hebben we een speciale makers editie, waar we creatieven in het zonnetje zetten! Kramen met handgemaakte leren tassen, kleding, illustraties, kunstwerken, sieraden, oliën of zeep en glaskunst. Dit is je kans! Als maker kun je voor een prikkie een kraam huren.
Eetkraam huren Dendermonde Road Cuisine.
Onze eetkraam is zo eentje en u kan deze reserveren om uw feest of evenement extra karakter te geven. Zo kan u de gasten op een eenvoudige manier snacks aanbieden. Kom een eetkraam huren in Dendermonde. Een hamburgertruck is altijd een aangename verrassing op feestjes. Of het nu gaat om een verjaardag, communie, huwelijksfeest, babyborrel of een bedrijfsfeest. Want geef toe: wie lust nu niet een hamburger. Bij Road Cuisine serveren we naast de klassieke hamburger ook hot dogs, pensen en diverse snacks. Witte Zwarte pensen. Wil u een feest bij uw thuis houden, op uw evenement, op uw bedrijf, op uw beursstand, oldtimerdag, markt of heeft u zelf een leuk thema? Voor het huren van een mobiele hamburger truck bent u bij ons aan het juiste adres.
Agenda rommelmarkten vlooienmarkten boekenmarkten kofferbakverkopen antiek- en curiosamarkten - Meukisleuk.nl.
Zondag 14 augustus - Schoonloo. Vlomarkt met braderie op de Tien Heugten. Huurkraam.nl organiseert een vlomarkten bij de braderie op vakantiepark de Tien Heugten in Schoonloo. De camping ligt aan de doorgaande weg tussen Schoonloo en Borger op een prachtige.
Hamburgerkraam aan huis Hamburgekraam huren.
Wij staan bekend voor onze uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Hamburgerkraam aan huis formules. Frituur aan huis formules. Events en Feesten. Wij verzorgen al jouw events, gaande van een receptie tot een volledige maaltijd. Je kan ons boeken voor. Open deur dagen. Traktatie voor je klanten of personeel. Bij onze food-trailer, kunnen ook standjes gehuurdworden. Zo krijgen jullie gasten het gevoel zich op een mini foodtruck festival te zijn.
Verhuur van houten marktkramen voor o.a. kerstmarkten.
Denk dan aan kerstkraam huren. Onze houten kramen geven een warme, gezellige sfeer. Ook prima te gebruiken als kassa, muntverkoop, koek en zopiekraam oliebollenkraam Glühweinkraam, etc. Zowel de op-en afbouw, als ook het transport van de kramen kan door ons verzorgd worden.
Marktkramen verhuur: Marktkraam en kar huren - Boels.
Huren op rekening. Huren, zo werkt het. Dit kost het. Over Boels Rental. Over Boels Party Events. Tot welke klantgroep behoort u? Prijzen worden incl. Prijzen worden excl. Boels Rental maakt gebruik van cookies om deze website correct te laten functioneren.
Frietkraam Frietbus PRO-FUN - Evenementen, Artiesten, Animaties, Typetjes.
Internationale dag van het bier! één van de belangrijkste daoge van het jaor, wat kan er op z'on' dag nog mis gaon Jos.te weinig bier, te véél bier? Zin om met Jos. Een Kerstman huren is altijd leuk, maar om hier enkel iemand in een kostuum te steken die HOHOHO roept is voor ons veel te simpel.
Lege foodtruck huren zonder personeel? va. €100 ex. BTW/dag.
Mercedes Benz Sprinter. Klassieke eyecatcher met tijdloze Franse looks - geschikt voor alle typen verhuur. L 6.46m x B 2.35m x H 3.14m. 3250 kilo inc. Normaal rijbewijs - rijbewijs B mits totaalgewicht onder de 3500kg blijft na installatie extra apparatuur. - ruime koeling. - ruime droge opbergruimte. - eenvoudig zelf besturen met normaal rijbewijs. - geschikt voor alle emissiezones LEZ in Nederland en België. powered by Typeform. Onze bruiloft is de dag geworden zoals we die voor ogen hadden - het inschakelen van Go Celebrate is een goede keuze gebleken! De communicatie met Go Celebrate verliep erg soepel. Ze hielden ons tussentijds goed op de hoogte. Een echte aanrader! Zelf zoeken naar een geschikte foodtruck bleek toch een flinke klus. Go Celebrate hielp ons binnen een paar dagen aan de juiste foodtruck. Prima hamburgers, mooie foodtruck - meer dan prima voor onze eindejaars afsluiting. Wij zochten klassieke foodtrucks en dankzij de hulp van het personeel van Go Celebrate kwamen we snel tot een juiste keuze. - Go Celebrate is voor ons als evenementenbureau niet meer weg te denken.
Kraam huren - Boekenmarkt Wormerveer.
Spring naar inhoud. Voor een zeer schappelijke prijs kunnen particulieren een marktkraam huren om hun boeken te verkopen, dus geen handelaren. KLIK HIER VOOR DE VOORWAARDEN. De huurprijs voor een kraam 4 x 1 meter is slechts € 10,00, U bent dus al snel uit de kosten!
Marktkraam - Butler.
Na het dubbelchecken van uw winkelmandje vul je al je gegevens in, te beginnen met de verhuurdata.Indien u een bedrijf bent vergeet dan zeker niet uw BTW nummer. Als laatste stap vragen we u om de verhuur data nogmaals te confirmeren.

Contacteer ons

boons afbraakwerken
dbs grond en afbraakwerken
de leyn afbraakwerken
de meuter afbraakwerken
devagro afbraakwerken
dielis afbraakwerken
dikkrie afbraakwerken
dm afbraakwerken
dvo afbraakwerken
giovanni cool afbraakwerken
goedkope afbraakwerken
grond afbraakwerken
grond- en afbraakwerken